top of page

WHY TENERIFE?

Elke dag wordt er ongeveer 15km gewandeld door de prachtige landschappen van Tenerife. Op de route zal je niet de toeristische locaties bezoeken maar de verborgen parels van het eiland bezichtigen. Je bent afgezonderd in de natuur met een kleine groep zonder al te veel afleidingen buiten de prachtige omgeving en uitzichten. Je zal unieke plaatsen ontdekken waar er weinig mensen voor jou zijn gekomen.  Dagelijks worden er inspiratiesessies gehouden in groep of in een 1 op 1 gesprek met de coach. S'avonds krijgen de ondernemers de gelegenheid om alles te laten bezinken met een overnachting in een comfortabel bed.

BCDR-MindsetMaster-Tenerife-groepsfoto bergwandeling.jpg

WHY TENERIFE?

Het verborgen Tenerife

BCDR-MindsetMaster-Tenerife-landschap.jpg

LANDSCHAP

Het noorden van het eiland is groen en vruchtbaar, omdat er meer regen valt dan in het droge zuiden. Het zuiden ligt in de regenschaduw van de bergen, waardoor het er vaker zonniger en droger is dan in het noorden. Het eiland bestaat uit valleien, rotsen, gebergten. Een prachtig landschap voor wandelingen door de natuur.

BCDR-MindsetMaster-Tenerife-zee met rotsen.jpg

ENKELE WEETJES

  • In het westen ligt het Teno-gebergte.

  • Midden op Tenerife ligt het vulkanische gebied, Las Canadas, met als middelpunt de vulkaan El Teide.

  • El Teide is met 3718 meter de hoogste berg van Spanje.

  • De rivieren op het eiland zijn kort, woest en bijgevolg vrijwel onbevaarbaar. 

TESTIMONIAL

Coert

“Ik blik op een zeer positieve manier terug op de reis. Het hoogtepunt van de week was voor mij de afdaling van de Teide van 3700m naar beneden. Een afdaling van 7 uur, gesprekken met de andere deelnemers, tijd om zelf stil te staan bij zaken waarover we al gesproken hadden en om vooruit te blikken naar de toekomst. De interactieve sessies, waarin we nuttige tools kregen voor in de toekomst, zal ik koesteren voor het leven. Deze tools zal ik evalueren, verder aanvullen en toepassen in de toekomst.”

BCDR-MindsetMaster-Tenerife-foto Coert.jpg
bottom of page